we got the power

 
We got the power med Loreen är så jäkla grym! Musikvideon är också helt jävla grym!
 
 

framtidsplaner

I cirka tolv år har jag gått i skolan och jag har aldrig riktigt förstått att jag en dag ska ta studenten. Det kan bero på att det har varit så långt bort hela tiden, det har känts som en evighet till den dagen. Nu helt plötsligt är det knappt två veckor kvar. Jag har inte greppat det riktigt. Den här tiden är både läskig, ångestgivande och spännande. Jag vet inte om jag längtar eller inte. På ett sätt längtar jag, för jag har planer i mitt huvud. Jag har ritat upp en framtid i mitt huvud, i alla fall en liten framtid. Jag hade tänkt jobba lite och sedan söka in på någon journalistutbildning. Det är det jag vill just nu. Att jobba med något som ligger en varmt om hjärtat, det vill säga det skrivna språket, vore så himla roligt. Dessutom vill jag jobba med meldodifestivalen eller vara krönikör i någon stor tidning. Författare vill jag också bli. Fast man kan nog benämna mig som författare, har fått min novell publicerad i Prata om alkohols novellsamling. Jag får se vad tiden utvisar.
 
 
 

URVAL


ÄNTLIGEN

Äntligen har Caroline släppt sin turnéplan! Jag blev väldigt glad, men samtidigt besviken (varför vet jag inte????). Hur som helst, känns som en lättnad att jag nu vet att jag ska se henne en gång denna sommar eller ja, en gång detta år. Sedan 2009 har jag sett henne minst en gång varje år, det är en tradition kan man la säga, haha. Fem gånger sammanlagt och i SOMMAR SKA JAG SE HENNE FÖR SJÄTTE GÅNGEN. Denna lycka, denna fina jävla känsla som spirar i min kropp är fan inte nådig. Världens bästa Caroline. Seriöst, jag är fan besatt (börjar bli rädd för mig själv). Nej men, det ska bli otroligt häftigt. Min IDOL.
 
19 eller 20 juli intar jag Varberg. Hon har nämligen två spelningar på Majas Strandcafé, kanske borde gå på båda?
 

SOLEN LYSER

 
Några bilder som jag knäppte under onsdagens solhäng. Det var riktigt skönt väder ut så jag passade på att snöra av mig kängorna och vädra mina vinterbleka fötter. Lite kallt dock men ack så skönt. Jag älskar verkligen att gå barfota, det är en sån frihet.
 
 

BÄST

   
 
 
 
 

EGOISTIC

 
 
  

RSS 2.0