eko eko eko

Det är en ekande tomhet som härjar inom mig. Inspirationen och kreativiteten har lämnat mig på obestämd tid. Jag letar i varje vrå för att hitta den och placera den rätt igen. Att gå media utan inspiration och kreativitet är inte roligt! Skoldagarna, som är roliga, blir plötsligt några timmar längre.

Nu ska jag, trots saknaden av inspirationen, skriva på min nästan påbörjade novell. Den ska vara till en tävling som har ämnet "Alkohol och droger". Man kan vinna tiotusen kronor som man får spendera inom klassen! Dessutom har man chansen att få sin novell publicerad i deras årliga novellsamling. Är ni intresserade? Skynda, tävling avslutas den 28 november!  Länken blev otroligt vit, så jag gör en vägledning! -----> Här kan ni läsa om tävling och så!!!!!!!!!!!!
fyra fina

Mm..och så har vi Caroline af Ugglas. Vad ska jag säga om henne? En bild säger mer än tusen ord, så det får nog bli bra så. Måste tillägga några ord. Det är fantastiskt berörande att höra henne måndag som torsdag. Vinter som sommar.

utvalda stjärnor av mig

Vilket underhållande program Så mycket bättre är! Jag har fallit för Laleh, E-type och Mikael Wiehe. Vilka underbara tolkningar de har gjort de två senaste avsnitten!

Om jag fick välja artister till en säsong av Så mycket bättre  hade jag valt Emil Jensen och David Urwitz. Olle Ljungström är fantastisk, så han skulle också få vara med. Pernilla Andersson är som en äng full av blomster och fjärilar, så hon skulle också få vara med. Orup skulle definitivt få vara med. Vad annars? Sist men inte minst, Caroline af Ugglas! Hon om någon annan vill jag ha med i det underhållande lördagsprogrammet.

Mina utvalda artister skulle inte få någon människa i hela Sverige att undvika soffan en lördagskväll! Dragningskraften skulle vara för stor. Artisterna är som ett svart slukande hål i rymden.


sommaren förra året

Jag kommer aldrig någonsin komma över mina små sötnosar. Det kan låta lite sorligt, men det fattas något i mitt liv. Två fyrbenta vänner med lurviga svansar. Jag har bara en.

pantamera bluesNi har väl inte missat vem som sjunger pantamera? Numera är det roligt att kolla på reklam som rullar på TV alltför ofta. Världens bästa Caroline af Ugglas!


jag ber dig snälla snällaCaroline af Ugglas i all ära, men denna versionen av "Snälla snälla" som Willez har gjort är inte så pjåkig heller!
Bjud upp till dans nu. En dans till en låt som tillhör Sveriges bästa kvinnan kan inte annat än bli bra!


stressa inte, oroa dig inteLyssna på vad Emil Jensen har att säga. Det är både klokt och roligt!


lite mello en fredagJag vet inte om ni har tagit del av det som susar kring Björn Ranelid nu. Nyheten har träffat mig och jag är minst sagt förväntansfull! Jag är, i alla fall för stunden, väldigt förtjust i Björn. I hans sätt att skriva. Ordkonstnär, ni vet. Nu ska han tydligen medverka i Melodifestivalen 2012. Bidraget "Mirakel" har han skrivit och han ska även stå på scenen! Jag vet inte om han ska framföra låten, men jag hoppas på det. Han har inte sagt något i alla fall och jag vet inte om någon annan har sagt det heller.

Jag har på känn att hans sjungande röst är som balsam för öronen! I övrigt är jag väldigt längtansfull till Melodifestivalen. Jag är sugen på att få någon nykomling bland mina idoler. Det var ju i samband med Melodifestivalen jag fick upp ögonen för min förebild, gudinnan...Caroline af Ugglas. Det var 2009 med bidraget "Snälla snälla".


vandrar i ett regn av baciller

Jag har gått in i ett bacillregn och istället för att producera ungefär en halvliter snor per dag producerar jag cirka en liter i dagens läge! Det är så äckligt! Inte själva producerandet av snoret, utan att vara drabbad av såna baciller som ger halsont, hosta, feber och så vidare.


nya perspektivJag sitter och upptäcker nya härliga röster. Jag är så lycklig över att YouTube existerar!


55 längder som en fisk

Höstlovet flyter på och idag har jag simmat. 55 längder som en fisk i vattnet blev det. Det är ett resultat som jag är nöjd över. Det kommer jag vara i många år framöver!

Eftersom dagens besök i simhallen har gjort mig väldigt mör och skör ska jag alldeles strax landa i sängen med en bok. Helst skulle jag vilja läsa Björn Ranelids spännande bok Kniven i hjärtat, men första dagen efter ledigheten väntar ett prov i ett ämne som jag anser är viktig för min framtid. Jag har prov i samhällskunskap och redan nu prioriterar jag det före "fastklistarad-framför-en-asbra-bok-som-slukar-in-mig-mellan-sidorna-och-där-sitter-jag-fast-i-en-evighet".

Jag tycker oftast att det är slöseri med tid att sitta och studera, spara pengar och så vidare. Man vet aldrig när livet tar sin vändning till andra sidan. Det är därför jag är dålig på att spara pengar, plugga med mera.

Hur som helst, nu ska jag läsa om demokrati!


RSS 2.0