tummen upp för ranelid och flinck

Avslutar min helg på ett behagligt sätt, både för ögonen, öronen, ja för hela mig. Thorsten Flinck vill jag se i den kommande schlagerfinalen. Ranelid är redan klar. Jag tröttnar aldrig på deras bidrag! Snart sluter jag mina ögon, så att jag orkar upp imorgon. Ueäk och kräk på tidiga mornar.

och tiden bara gick

Igår firade jag min lillebror som fyllde tretton och om fyra dagar firar jag mitt artonde år här på planeten Jorden! Tiden går så ruskigt snabbt! Det är både läskigt, ångestgivande och spännande.

Tiden bara tickar och tickar och på måndag är det ännu en skolvecka som börjar. Jag vill ha sommarlov, för jag orkar verkligen inte plugga och gå upp tidigt. Imorgon ska jag sålla bland läxhögen som har legat och samlat damm i alltför många dagar! Det lovar jag mig själv.

Något som får mig på bättre humör denna lördagsmorgon är att min novell jag skickade in till en tävling (läs mer -> http://iiinaaa.blogg.se/2011/november/eko-eko-eko.html#comment ) ska bli publicerad i en novellsamling. Det känns bra, trots att jag inte vann! Det ger även motivation!!!!!från tidningenJag ska börja samla på fina bilder som jag ser i tidningen.


här kommer Pippi Långstrump

I julklapp fick jag ett pärlkit av mamma. Pippi Långstrump, Herr Nilsson och Lilla Gubben kan man tillverka. Jag har gjort två av tre! Lilla Gubben får jag tillverka någon gång i veckan. Nu ska jag möta upp Vickan för en promenad med kameran!


stjärnaGo låt!


djupt,så djuptFast fast fast i något berörande. Makalöst!!


hundra dagar härifrånHär är några bilder som fastnade på kameran under en fotopromenad i oktober förra året.

ett bra lägeVetskapen om att det är fredag imorgon fyller mig med välbehag! Jag är skoltrött, även om vi bara sitter och rullar tummarna hela dagarna! Sportlovet är varmt välkommen!

Just det, på lördag kommer Mikael Wiehe till Borås, men inte jag. Det är lite tråkigt, men samtidigt gör det ingenting. Livet går vidare...

hjärtats slutna rumJag har blivit helt galen i Thorsten Flinck! De senaste dagarna har jag nästan enbart lyssnat på honom.


en dag härifrån
bugar och bockar för tisdagen


schlagerfestival

Just nu lyssnar jag på Thorsten Flinck och väntar på att maten ska bli serverad. Ikväll börjar Melodifestivalen och jag är förväntansfull inför Thorsten Flincks nummer! Det är därför jag lyssnar på honom i skrivande stund. Ikväll blir det systermys!


RSS 2.0