ord jag älskar

Använd ditt förnuft, tro på din Gud (eller dig själv) och vägen vill dig väl.
 
 

samhällets slavar

Samhällets slavar är vi människor. Det finns mängder med oskrivna regler eller/och skrivna regler på hur man ska vara, vad man borde göra i olika situationer och så vidare. Till exempel övergångsskylten visar en man som går över övergångstället. Man ska vara väldigt noga med att just gå över övergångstället, man får absolut inte trilla och göra misstag.
 
En gammal obetydlig klyscha - gå din egen väg och var dig själv. Alltså, nej. Det finns ständigt något bakom hörnet. Människor har dåligt självförtroende på grund av samhällets alla sjuka ideal på hur man ska se ut och hur man ska vara.
 
En sak måste jag träna på och det är att argumentera och få ut mina tankar. Det är svårt ibland, men jag försöker samt att gå efter den gamla obetydliga klyschan "gå din egen väg och var dig själv".
 
 
 

så gör jag det igen

Jag vill så gärna skriva några rader här, men jag vet inte vad jag vill skriva om. När jag loggar in så slutar hjärnan att fungera.
 
Jag sitter i skrivande stund i min säng och kämpar mot tröttheten.  Lyssnar igenom Caroline af Ugglas  platta "Så gör jag det igen" och längtar tills Melodifestivalen drar igång. Ska bli otroligt spännande att se hur det går för henne i årets tävling. Tredje gången gillt eller? Om jag och alla andra fans har tur kanske det blir en ny turné med henne i år. Hon släpper trots allt en ny skiva i mars + medverkande i Sveriges bästa underhållningsprogram. Hur höga är oddsen att hon ger sig ut på Sveriges vägar? Skyhöga om jag får bestämma. Haha, mitt liv vore fulländat om Flinck och af Ugglas släppte en låt ihop! Det säger väl mycket om mina drömmar va?
 

en doft av sommar

Fågelkvitter, grönt gräs, glass, bad, sandstrand, vattenstänkta solbrända kroppar, sol och barfotadagar. Vem längtar inte? Fy, jag lever verkligen inte under hösten/vintern.
 

bilder

 
 
 

RSS 2.0