allt vackert ska dö

Thorsten Flinck och Kenny Håkansson ägde Sagateatern! Kvällen bjöd på fantastiska melodier och härligt gitarrsolo. Fina dikter och härlig dans. Kvällen var magisk och jag är så glad över att jag har fått uppleva Thorsten live och liksom Kenny! PÅ FÖRSTA RADEN!!!

När Thorsten klev in på scenen blev jag rädd! Han skrattade högt och kallade publiken "jävla bonnläppar", på skoj förstås (det kan man alltid hoppas). Men kvällen avslutades med skivsäljning, men tyvärr hade inte jag och Becca turen att köpa en skiva! Men jag har ordnat skivan på egen hand. Min biljett blev i alla fall förgyllad med Flinck och Håkanssons namnskrifter.

Nu håller jag ögonen öppna för fler närliggande konserter (Göteborg, Falkenberg, Varberg etc.) JAG MÅSTE UPPLEVA DET IGEN, FÖR DET VAR SÅ JÄVLA GRYMT!!!!!


Bilderna är tagna med Beccas moderna iPhone!


morgondagen smälter

Imorgon ska jag och min vän Becca åka in till Borås. Vad ska vi göra där? Hm.. Vi ska se och höra en fantastisk man som sjunger makalöst bra och har ett scenspråk som inte är av denna värld! Vem är det? Thorsten Flinck! Jag längtar som fan! Det ska bli skitkul och gaaaaaaaah! Det ska bli grymt! GAAAAAAAAAAAAH!!!


min skuld till dig

du plockar dina blommor ur en trasig poesi
ty alla här på gatan börjar lida av mani


vår
mot gryningen
uppslukadOj vad dagarna rusar förbi! Det är redan onsdag! Det kändes som att det var igår jag låg helt förtvivlad i sängen på grund av sjukdom. Nu är jag bättre efter, förmodligen rätta, mediciner. Jag har sagt det flera gånger förut, men jag säger det igen - Jag hatar att vara förkyld!

Men det är bra att det redan är onsdag, för vet ni vad? Om endast sju dagar anländer Flinck och Kenny Håkansson till Sagateatern. Åh, vad jag längtar! Där här ni mitt ljus i vardagen, hehe. Och min nya mobil. Jag fick en ny mobil för ett par veckor sedan och jag är som en helt ny människa. Jag har facebook, wordfeud och sånt där. Nu är jag en uppslukad individ som inte klarar av att lägga ifrån mig mobilen. Jag skäms! Fy! Jag som alltid alltid alltid har klarat mig utan telefoni och sånt tramsigt!! Hur ska min framtid bli???

en fullträffThorsten och Ola gör denna låten så bra! Fantastiskt, makalöst och så fint! Jag är mållös!!

i kombination

Ranelids nya bok 'Tyst i klassen' i kombination med Flincks nya album 'En dans på knivens egg' gör sig rätt bra. Det är ganska svårt att slita sig från denna härliga kompott! Förresten Random, kontakta mig! Haha.........

tummen upp


en storhet i mitt liv

I det förflutnas skugga
där är alla minnen grå
men jag trevar efter sanningen
som kan läka alla sår

När stunden tar en tugga till
av den tid, som rullar på
vill jag gå längs denna scenkant
när den elfte timmen slår

För jag reser mig igen
jag reser mig igen
När jag ser in i dina svarta ögon
så ser jag mig i dig
En som reser sig igen
Oh, jag reser mig igen
Du lyser upp min svärta med ditt ljus

När löpsedlarna flaxar vilt
och mitt liv fläks ut för er
när olyckskorpar kraxar
är mitt svar en upplyst scen
och det är för dig som jag gör min entré

För jag reser mig igen
Oh, jag reser mig igen
när jag ser in i dina svarta ögon
så ser jag mig i dig

Så nu vandrar jag hem genom strömmarnas stad
genom bilder av svärta och ljus
Livet är drama och kärlek och hat
Men i gryningen börjar vårt nu...

För jag reser mig igen
Oh, jag reser mig igen
när jag ser in i dina svarta ögon
så ser jag mig i dig
Ja, jag reser mig igen
Oh, jag reser mig igen
när jag ser in i dina svarta ögon
så ser jag mig i dig
En som reser sig igen
Oh, jag reser mig igen
Du lyser upp min svärta med ditt ljusDet är nog dags att börja fundera vem som ska vara min följeslagare till Sagateatern den 28 mars. Vem ska vara med mig och hålla mig i handen när jag går in i en chock. Inte en dålig chock, utan en godartad chock..
Chocken som Thorsten kommer att orsaka. Han som kommer göra en revolution i min hjärna/hjärta (mitt hjärta kommer enbart slå för kultur och sånt fantastiskt efter den kvällen). Det kommer bli en storhet i mitt liv!!!!!

Jag kommer att blomma ut. Efter den 28 mars har jag gjort allt som jag vill ha gjort i mitt liv.

1. Se Caroline af Ugglas live
check
2. Se Thorsten Flinck live
check

Ja, seriöst. Jag börjar nog bli lite smått galen, men jag kan inte hjälpa det. Jag har en enorm dragningskraft till personer som vad vet jag, är från en annan planet.

xoxo Martina


söndag

Det är söndag men det gör mig ingenting. Jag har helg i två dagar till och det ska jag ta till vara på! Det är några inlämningar som ska in i veckan, så jag ska slutföra uppgifterna med stolthet.

Just nu tuggar jag tuggummi och fördriver tiden med diverse bloggar och balsamerar mina öron med ljuvlig musik. Jag ska snart (max en timme) sätta mig ner och fylla några rader på inlämningarna som ska in i veckan. Det är så svårt att resa sig igen när man väl har satt sig här framför skärmen och ser verkligheten från ett annat perspektiv.


bronsplatsen är din, Flincken

Loreen vann Melodifestivalen 2012 och det känns kalasbra! Thorsten Flinck och hans Revolutionsorkester blev trea. Om man bara går efter tittarnas röster, vill säga. Det är rätt så jobbigt att sitta spänd framför tv och vara nagelbitare. Den fantastiska lättnaden kom lägligt. Nu ska jag lyssna på "Jag reser mig igen" och försöka inse att årets festival har nått sitt slut. Det ska bli roligt att läsa tidningen imorgon! Massor av artiklar och notisar om artisterna, kläderna, efterfesten etc. Ååååh..

Och kom ihåg...jag kommer inte bli kvitt med min Flinck-feber  på ett tag. Han har klibbat sig fast på min näthinna och textens ord svirar omkring i min hjärna. Hans framträdande av låten var så enkelt och blottat (barfotabarn, hehe, neee hans liv). Så fantastiskt och berörande. Han har erövrat mig! Så nu kommer ni inte bara kunna läsa mina inlägg om Caroline af Ugglas. Thorsten finns i mitt liv från och med nu.


bleknande oändlighet

I skrivande stund flyger det fjärliar i min mage. Jag har städat rummet, handlat godsaker och duschat, så nu är jag mer än redo för schlagerfinalen! Mina tummar håller jag för Loreen, Björn Ranelid Feat Sara Li och Thorsten Flinck och Revolutionsorkestern. Heja heja!

Hela dagen har liknat vid en oändlighet, men nu är det endast timmen kvar! Åååååh, jag är så taggad och nervös! Förresten, jag har två biljetter till Thorsten Flincks konsert på Sagateatern! Det är en förtjusande glädje som spirar inom mig just nu!


dagen före finalen

Ah, längtar till imorgon! Varför? FINAL!!!

sjukdom

Så kom den katastrofala förkylningen till mig. Det är den andra för i år! Flinck-feber? Jag tror det! Det ska bli gott att bli kvitt med bacillerna. Men ja, det är bättre att vara krasslig nu när tiden är räcker till. De kommande veckorna bjuder på utflykt till huvudstaden, konsert och praktik. Hej då!

fem ord


åh, jag reser mig igenThorsten Flinck och hans Revolutionsorkester är det bästa som har hänt Melodifestivalen på många många år. Närmare bästa sen 2009. Det var då Caroline af Ugglas kom tvåa i finalen med "Snälla snälla". Caroline fick mitt hjärta slå dubbla slag och nu har Thorsten gjort det igen.

Hans framträdande är så enkelt och kraftfullt, precis som Caroline af Ugglas's var! Åh, det är så bra!!!!!

thorsten till globen

Yeah, nu jävlar ska vi fira! Thorsten och revolutionsorkestern är klara för finalen och jag är så jäkla glad! Älskade Thorsten!

thorsten till globen

Ikväll röstar jag på Thorsten Flinck och revolutionsorkestern! Heja heja! Förresten, Flinck kommer till Borås i slutet av mars. Åh, Thorsten är så bra! Jag börjar nästan gråta, hehe. Endast halvtimmen återstår, soffläge nästa!

RSS 2.0