mitt hjärta saknar ett annat hjärta

Oj, jag kom på att jag hade köpt en ny Bananer i pyjamas-film idag! Så nu ska jag gå och krypa ner under mitt täcke med min Tzatziki. Om vi inte kryper ner under täcket, så går vi på rymmen med Pippi Långstrump! Svårt val.Tzatziki är inte ledsen/sur/deprimerad längre. Han var bara det just då,  eftersom Lennart gick bort några dagar tidigare än vad bilden är tagen!Den sista bilden jag tog på Lennart! Jag saknar honom så! Tzatziki också. Det har jag märkt. Han är mycket keligare nu! Ååååh, Lennart, om du ser detta kan du komma tillbaka!


fint väderJag hade picknik med några sköna bönor för någon dag sedan. Vi kunde inte sitta på bryggan som planerat, så vi fick ta vårt packning till en gammal fabrik. Skön sommar. Typ.


en kändis i aftonbladet
tråkigt väder

Sommaren är kort och det mesta regnar bort. Varför får vi aldrig sommar här i Sverige? Vi har bara regn och snö, ibland lite sol för att göra sura miner glada igen.

Åh, det är så deprimerande!


snygg för sin ålder

Jag såg Orup live för första gången igår. Han var bra, väldigt bra! När han skrev en autograf till mig, så sa jag till honom att vi syns på Liseberg. Han sa att det var den 19:e augusti. Jo, jag vet. Sen sa jag, att jag hoppas att han kommer ihåg mig till dess. Han skulle försöka.
färglös dag

sommar

Jag vet inte vad jag ska skriva, jag vill bara skriva. Dagarna flyger förbi, man gör så mycket, men samtidigt ingenting. Jag älskar sommaren! Jag vill ha sommar året om, förutom veckorna runt jul.


road saltBra låt, snygg kille och fint framträdande.


en dröm

Just nu sitter jag och gör ingenting. Visserligen gör jag någonting, jag väntar på Emil. Jag, Ponken och Emil ska ha kafferep tillsammans.

Jag försöker fatta ett beslut om kvällen. Min klasskompis vill att jag ska hänga med henne och se Veronica Maggio, som gäster ett regnigt Borås ikväll. Vädret får mig att vilja stanna inne. Dessutom kommer det säkert vara väldigt mycket folk. Det talas om att de kommer vara extra vakter och sånt ikväll. Tänk då när jag står där om några år och tolkar Caroline af Ugglas låtar. Precis som hon gjorde med sin idol, Joplin på svenska. Den skivan sålde guld.

Den kvällen, när jag står där, kommer hela Borås att gunga. Jag kommer bli Sveriges stolthet. Jag kommer erövra världen med min tolkning av Caroline af Ugglas.

Jag, enbart jag! Okej, min fantasi kan vara lite väl livlig ibland. Tillbaka till banan. Kafferep!


lova att du aldrig glömmer bort migLova att du aldrig glömmer bort mig med Gyllene Tider, är en av de finaste låtarna jag har hört.


det är en vacker vägIbland funderar jag på att tolka Carolines låtar på mitt sätt. Genom att fotografera. Fast, nej. Inte nu. Det är för jobbigt. Jag är så jääääkla lat, men Caroline är min gudinna! Får inte nog av henne!


en promenad genom stan
ingen färg


en dag

Dagen har susat förbi. Glasspinnar, grabbarna, en tripp till landsbygden (Svenljunga..mer öde än Tranemo) och en överdos med sol har min dag bestått av. Det var bra att jag fick en överdos av solen, för imorgon ska det tydligen regna.. Jag undrar om Vickan har det bättre, där nere vid kusten. Har du det?

ddddddddddddddreeeeegelSveriges snyggaste man kommer till Gränna den 7 augusti med sin fina fru. Jag vill dit.


lite rock'n'roll
sååå bra

Allt känns så bra just nu. Heinz hoppas att jag får en fin sommar! Jag skrev ett medelande till honom på facebook. Jag skrev att jag är ett stort fan av honom och Caroline. Han svarade. Självaste Heinz Liljedahl. Jag är helt uppe i varv nu!


just idag

Jag blir rastlös av vädret. Jag vill ha sol. Överdrivet mycket sol!Här har ni ponken. Han gör mig mindre rastlös. Om ni under vem han är, så är han min bror. Min fina bror.


efter jobbet

Jag har haft det jäkligt roligt under min vistelse på ett demensboende här i min stad. Nu har jag sommarlov och vägen till att bli en kaffesörplande tjej går helt okej. De på jobbet tyckte att jag borde lära mig att dricka kaffe, för det är väldigt socialt. Idag har jag druckit tre koppar svart. När man ska börja, är det bättre att gå all in liksom. Så får man starten klar. Nu mår jag lite som en som har druckit för mycket kaffe. Men det gör inget, för det är fredag och ett härligt sommarlov väntar mig. Eller ledighet..


RSS 2.0