bara ett skelett

  Under huden eller ytan är vi alla likadana, eller?
 

 


pengar är lycka ibland

 
 
Om jag hade pengar så skulle jag köpa så mycket kläder! Men nu är det inte så, jag har inte ett enda korvöre över att lägga på kläder. Jag har knappt några byxor, tröjor, jacka eller någonting. Sitter här och "gillar läget". Det är så mycket som man ska lägga pengar på såhär års när man om några veckor tar studenten. En sak är säker, jag ska shoppa så mycket fint när jag väl har några kronor på kortet.
 
Förresten, folk som säger att man inte blir lyckligare av pengar. Äh, jag håller inte med det påståendet. Jag hade blivit mycket gladare och fått mer energi om jag hade fina kläder att ha på mig. Seriöst. Men ja, är man en fattig studenten så är man. Livet rasar inte samman för det?

det ska jag göra

 
När jag var på Bokmässan för något år sedan så träffade jag Carlos Rojas, han signerade en bok som man fick och ja, ni ser vad han har skrivit ovan. Skriv skriv skriv, japp det är precis det jag vill göra. Jag ska följa mina drömmar.

kräver rutin

 
I onsdags så vaknade jag och kollade på klockan, 06.15. VA? ÄR DEN 06.15? Stressat for jag upp i sängen och jag hade säkerligen hunnit till bussen som går 06.49, men jag är en människa som kräver en strikt rutin på morgonen för att jag ens ska få en bra dag. Japp, så är det. En strikt rutin kräver jag enbart på vardagsmorgonen. Då måste allt stämma till punkt och pricka. Så jag fick ta en buss som går 07.10, men trots att jag hade gått om tid så fick jag stressa och jag var förstörd.
 
En morgon så öppnade jag kylskåpet och en ketchupflaska åkte i golvet. Jag skrek på pappa att han fick torka upp det och jag gick in på rummet irriterad och med tårar i ögonen. Det är tur att det inte är många människor uppe i huset när jag ska gå upp och göra mig redo för en dag i skolan och så vidare. De enda varelserna jag kan prata med på morgonen är Harald och Ringo Berra.
 
Nu ska jag strax gå och lägga mig i sängen och spela candy crush/skrolla i twitterflödet. Oavsett vilken tid på dygnet jag går och lägger mig så är jag alltid trött när jag vaknar. Det beror på att man vaknar av väckarklockan!
 
 

halv åtta hos mig

 
Jag sitter och lyssnar på min favoritspellista på spotify och slösurfar i väntan på att finalmiddagen i Halv åtta hos mig ska börja. Det regnar ute och trots att jag svor och stampade i golvet imorse så känns det väldigt skönt för tillfället. Snart blir det grönt och fint ute. Jag hade hoppats på att det skulle regna när jag kom hem ifrån skolan, men då sken solen. Men det sägs ju att efter regn kommer solsken. En promenad i ett fallande regn med musik i öronen är svårslaget ibland faktiskt. Det fick i alla fall bli en promenad i blåst och solsken. Bättre än inget väder alls. Vet ni vad? Snart kan man gå barfota ute! Så jäkla härligt.
 
 

ut till skogs

 
Jag har fått en söt men ack så dålig pluggkompis - Ringo Berra. Han har hållt mig sällskap när jag har tuggat igenom några frågor i Internationella relationer.
 
Nu hade jag tänkt ta en paus i pluggeriet och gå ut med Berra. Han har suttit och knuffat på mig hela tiden "JAG VILL GÅ TILL SKOGEN MARTINA, NU BUMS" och vad gör man inte för sin fyrbenta vän?

två tummar upp

Love is Louder Than The Pressure To Be PerfectLove is Louder Than The Pressure To Be Perfect
SHOSEN.vintage <3 | via Tumblr
beautiful smiledreamcatcher | Tumblr
 
Den senaste tiden har jag suttit och bläddrat igenóm bilder på weheartit. Gud, vilka mysiga bilder det finns. Så mycket inspiration och längtan får jag av en del bilder. Längtan till vad, det vet jag inte.

jag gratulerar

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det Caroline af Ugglas födelsedag! 41 år blir hon idag, om jag inte missminner mig. Jag ska öppna en påse djungelvrål nu bara för att fira hennes dag :) :)
 
älskade älskade kvinna, du får min osäkerhet att försvinna.
jag ser upp till dig, ja du betyder mycket för mig.
 
 
 

lagom balans

 
Här är några bilder från min ledighet. Jag har gått på preimären av Cirkus Maximum, tvättat bilen, druckit kaffe på torget i Svenljunga, åkt på roadtrip med kompisar och slappat.
 

ett bättre liv

 
Ett bättre liv med Kartellen och Thorsten Flinck. Detta framträdande som de gjorde på Nyhetsmorgon älskar jag på grund av att det är svartvit. Jag tycker det blir mer känslosamt!

tre bilder

 
 
 

RSS 2.0