ingen kontroll på orden

Snart är det sommar, men först väntar ett par dagar med tunga inlämningar och prov. Det är så jobbigt att alla kurser avslutas med sådana inlämningar och prov.. Man hinner inte koppla av och njuta av sitt (enda!!!!!) liv. Okej, visserligen har jag blivit bättre på att förtränga plugg i all dess former. Vill jag slösa bort mitt liv på tråkigheter? Jag kan kan mista mitt liv när som. Så jag njuter hellre av allt som som är roligt. Jag längtar till den lååånga ledigheten då jag kan gå barfota genom en blommande stad. Vara glad, få fräknar, plaska i vatten är också efterlängtat! Åååååh, så jävla gött. Man kan lyckas även om man inte pluggar effektivt varje dag.. I sommar ska jag njuta av att jag är jag, sommarjobba och bara skrika ut min kärlek till Thorsten och Caroline! Oj, nu ska jag sova. Mitt inre är lätt som en fjäder (har lättat mitt hjärta).

jag vill sjunga er en längtanJag vill växa med grönskan utanför fönstret. Jag vill vara en av alla fåglar som flyger uppe vid det blåa höljet som delar verkligheten och oändligheten. Här i verkligheten lever man till man dör. I universum andas oändligheten.. Jag vill inte dö. Jag vill leva för evigt på denna underbara jord.

Okej, jag hade för många tankar i mitt ekande huvud. Man blir så blödig när man lyssnar på fin musik. I mitt fall är det Flinck som gäller. I alla fall just nu. Jag vill bara hoppa runt på en blomstrad sommaräng och skrika "jaaaag älskar dig Thorsten Flinck!!!! Och Caroline, jag älskar dig ocksååååå!!! Och Tzatziki och Lennart jag tycker om er så himla mycket, jag lever för eeeeer!!! Det vet ni. Livet har inte dött ut än...!!!!!"


världens största händer

Jag älskar mina fina husdjur. Två stycken är dock små änglar som sitter på lätta moln i himmelriket. Men kärleken har världens största händer. Den färdas utan visum och pass i alla länder.


Nostra LoveNostra Love är ett riktigt bra band som har sagolika melodier. Lyssna och njut!

Baku Baku


 
Snart är det dags för ESC i Baku! Jag tycker personligen att det är roande men samtidigt ganska segt. Det finns inte så många tilltalande bidrag, men det finns två bidrag som jag tycker om och som jag kommer ihåg. Ena är Marija Serifovics "Molvita" och den andra är Dino Merlins "Love in rewind". Jag hoppas att det kommer gå vägen för det svenska bidraget. Egentligen hade det varit superfräckt om Flincken hade representerat Sverige i ESC. Vi hade säkerligen hamnat i topp tre. Men det gör vi troligtvis ändå, Loreen är väldigt bra!


kärlek kan bara förklaras med kärlekThorsten Flinck framför dikten "Kärlek" av Kent Andersson. Får man gåshud eller? Ja!

och jag ler

Allsången med Caroline af Ugglas och Heinz Liljedahl var jätterolig! Hon gav ut tips om hur man skulle sjunga och så vidare. Allsångskvällen avslutades med Di Levas "Vi har bara varandra" och ja vi har bara varandra! Jag blir på topphumör när jag lyssnar på henne - hon är ett riktigt lyckopiller. Nästa gång Borås får finbesök är i september eller oktober, jag kommer inte ihåg vad hon sa. Jag var så himla berusad av lycka förstår ni. Det är inte varje dag man får se en av sina idoler! 

Nu är det inte många veckor kvar till bilen styrs mot kusten och Falkenberg! Thorsten Flinck och hans Revolutionsorkester uppträder på festivalen som håller hus på Vallarna den 2:e juni.  Det ska bli så himla roligt att återigen få uppleva Thorsten live. Tusen tusen tack till Melodifestivalen som gav mig chansen att upptäcka Sveriges vackraste röster - Thorsten Flinck och Caroline af ugglas!

en gång till

Tusan vad tiden går! Det är snart sommarlov och jag behöver den långa ledigheten mer än någonsin just nu. Jag håller mina tummar för att tiden går lika snabbt, om inte ännu snabbare de allra sista veckorna i skolan.

I morgon ska jag gå på allsång och det är ingen mindre än Caroline af Ugglas som håller i tråden! 22.00 är det alltså fullt drag i Kulturhuset (jag tror det håller hus där)! Det ska bli så himla roligt och fantastiskt underbart.

Den senaste tiden har jag enbart lyssnat på Thorsten Flinck. Han har verkligen satt avtryck i mitt blödande tonårshjärta. Cirkus tio gånger/busstur lyssnar jag på "Jag reser mig igen".  Jag får inte nog av denna fantastiska man. Vill för tusan gifta mig med honom. Hans ögon drunknar man i... Jag lyssnar dock på Caroline af Ugglas nu. Lite variation i den alltför gråa vardagen. Inte nog med att jag ska gå på allsång i morgon, jag ska åka till Falkenberg om ett par veckor och se Thorsten live! Helt jävla otroligt. Det svider i hjärtat!!!


RSS 2.0