:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D

Jag har haft en skojjig dag, väldigt faktiskt. Jag var ju på busfabriken & lekte. Haha, det är roligt. Massa tunnlar, rutschkanor osv.  Man blir verkligen helt slut efter att ha varit där i 3 timmar, jag lovar. Ahmen, sen så spelade jag & pappa pingis där, jag förlora. Jag är inte bra på pingis. Fast det är kul och spela.  I busfabriken jagade jag typ Vikke hela tiden, Jonte också.  Sen så åkte jag den STORA RUTSCHKANAN, jag höll på att dö första gången. Det är alltid så när man inte har åkt den på ett tag.  Jag har ju varit där innan, typ massor av gånger.  xD
Kuligt.  Slush är gott, skitgott! Det finns där & självklart drack jag det. Mums.

Efter  busfabriken åkte vi neråt till Mellbystrand. Det är dött där nu, men på sommrarna är det fullt ös där, massor av folk.
Liksom, dom är ju där på semester osv. Ja, ni förstår. Ahm, vi åkte ner till stranden, man kan köra ner bilen ända till havet. Det gjorde vi, sen så satt vi där & fika. Gott & mysigt, hehe. Mm, på vägen hem svängde vi till hos farmor & farfar, vi fikade där också. Dom gillar mina brillor, jag har massor av sånna coola 70-tal`s brillor.
Utan glas, med glas, solglasögon. Jag fick dom utav pappa, som i sin tur fick det av I Gustavsson.
Ballt.

Nu ikväll har jag varit med Maja, som vanligt hade vi KUL.  "After eight" <3 CHOKLADMANNEN.
iiiiiiihh, som fan ;D 
Sen så har man ju kikat på idol. Johan, Lars & Robin B va bäst ikväll. Det är dom la alltid? Ehhe ^^
Usch, pirrigt när Robin hängde löst, men som tur är får han stanna. Jag tror & hoppas att han kommer gå långt!
Jag vet rättare sagt.
JOHAN, LARS & ROBIN
GRYMT!!!!1111!!!!



Godnatt alla <3


 

Vanlig vardag | | Kommentera |
Upp