Min förebild

Helt suveränt igår! Äntligen fick jag se henne live, som jag har väntat. Efter konserten köpte jag en skiva, sedan signerade hon min biljett och jag fick en kram av henne! Jag hade tänkt att säga till henne hur bäst hon är, men jag var jättenervös! Jag fick knappt fram någonting, men förhoppningsvis kommer det fler chanser!
Hursomhelst, det var underbart igår.
ÄNTLIGEN!

Jag är nervös och förväntansfull. Jag och min far ska alldeles strax åka till Borås. VI SKA JU SE CAROLINE AF UGGLAS!!! Jag har väntat länge på denna dagen. Nu är det dags liksom, TJOHO!

Ha en nice kväll!


jäkla regn

Regn regn ge dig av kommer igen någon annan dag
sprutinera min arm

Idag tog jag vaccinet mot svininfluensan som har skördat många offer. Jag var lite skeptisk mot vaccinet i början, men efter ett tag beslöt vi oss i min familj att ta det. Många överdriver om influensan, främst syftar jag på median och alla "proffs" inom området. Om ni förstår. Visst, det kanske är sanning för det mesta som sägs men dock behöver dom inte vela om den så mycket. Folk blir ju vettskrämda.

Jag har inte fått några större biverkingar än (!!) bara jävligt ont i vänstra benet (tog sprutan i vänsterarmen) ont i armen och är allmänt sur och dassig. Det är ingen stor grej att klaga på, så nu ska jag inte klaga mer.
Vi dör förhoppningsvis inte av lite värk i armen, det går över.. hehe. Jag blir galen på folk som klagar, det är faktiskt så. Jag kan inte motsäga att inte jag har klagat, men nu kan jag säga er att jag inte ska klaga mer.
snart är längtan slut

 bara fredag kvar, sen är det lördag. Då är det äntligen dags för Af Ugglas att inta storstaden Borås där jag kommer befinna mig med glädje!D


"När man går ut från Almås ÄR man något" OK!

Almåsgymnasiet's informationsdag, EFTER MYCKET VELANDE HAMNA VI TILLSLUT RÄTT. I RÄTT LOKAL, I RÄTTA BYGGNAD MEN FÖRSENADE! Lyckat!
Min och Åke's såkallade skoldag

Ja, vad mer kan man säga? Jag kan säga, eller ja, skriva mycket. När man ser live från rymden är det något speciellt som sker inom en. Man blir helt rensad. RYMDEN NEDMYR!!

Tack till Rolandbooi som underhöll mig i eftermiddags/kvällen. Tack så hjärtligt.Sedan som en liten gullig avslutning kan jag önska er en godnatt
/omtanke


En liten extra tupplur.

Jag försov mig idag, vaknade vid 8:00, likaså min mamma och mina andra syskon!
Fyfan, jag stressade nästan ihjäl mig. Kom till skolan vid 08:30. Jag kunde inte koncetrera mig på so-lektionen, stressan hade inte lagt sig. Vilken bra start på veckan jag fick! Tjoho!
Usch, detta ska absolut inte inträffa igen, då dör jag på riktigt. Hehe, okej men nästan.

Även om jag tog en liten sovmorgon är jag fortfarande inte utvilad.


Jimmy Jansson

Söndag återigen.
Jag sitter här och inte gör något speciellt. Lyssnar på Jimmy Jansson som jag förövrigt har börjat att gilla.
Han är grym, faktistk. En låt som jag gillar extra mycket är "Det enda jag vill"
Den är så fin, man blir tårögd.Hoppas att er helg har rockat?!
Åkebooi! ROCKAT!


Inför det stora valet

Det är nu vi 9:or har valet framför oss, lite som grunden till vår framtid. Beslutångest eller inte.
Jag känner en stor press inför gymnasiumvalet. Jag vet inte vad jag vill bli, jag är otroligt skoltrött just nu.
Att leta efter en ny skola ökar min skoltrötthet mer, men på ett sätt inte. Det är inom en snar framtid man får välja utöver sina intressen och vad man vill bli. Man får välja det man tycker är kul.
Jag vet inte vad jag vill bli, jag måste ju bli något?
Har varit inne på florist ett bra tag, men äsch. JAG VET INTE?! Det är många som vet vad dom vill bli, vilken linjer dom ska gå till och med kanske skolan dom ska tillbringa sin 3 kommande år på? Pressen ökar för mig, trots att jag har lång tid kvar på mig, men tiden springer i väg. Plötsligt så är det den 1 februari då det är sista ansökningsdagen. Eller är det inte så?

Herre min gud, jag stressar nog upp mig lite för mycket. Jag borde inte göra det, men det är inte det allra enklaste och låta bli.

En sak vet jag. Man ska välja det som känns rätt för hjärtat och vad säger man mer? Glömt av.''
Dessutom så är det inte så farligt, vi har rätt att ändra oss. För ingen kan begära att en 15-åring ska vet exakt vad den vill syssla med i framtiden. Tiden går, likaså våra intressen. Det kommer nya, kanske?

Ni som går på gymnasiumet nu. Hur kände ni inför valet? Var det pressat för er med? Berätta gärna.


Friheten är min nu

Tjenare tjenare!
Hur hälsar ni på någon? Säger ni hej, tja, tjena, tjenare eller något annat?

Nu är det helg för min del. Gott det. Jag ska inte till skolan imorgon, min rådgivare vid namn mamma tyckte inte att jag skulle gå. Jag har nyss varit sjuk och är fortfarande i "sjukperioden", hade desstuom feber innan idag. I skolan, men tog en alvedon och pallade mig igenom skoldagen. Bäst att vara hemma imorgon, krya på mig rejält.
Måste vara frisk tills nästa vecka då jag står på tur att vaccineras mot den ohehört farlig influensan som sprider sig i hela den stora världen. Skräck faller över oss medborgare, världens människor. Okej.

För att tillägga, (om ni är intresserade, men det är ni ju!!?) jag hade en mysig och rolig dag med mina booi's. Den bästa stunden var när vi åt tårta på banken med den äldre versionen av människor. Sparbanken's ORANGE'a (!! <3!) pennor är helt ljuvliga. Vi har fått en ny inredning av vår bank här i emobyn. Det var därför vi kikade in på banken.

Ja, det var det. Nu bultar mitt huvud, mina ögon fladdrar... det är tecken på att sängen väntar.
Godnatt alla söta.


När man är fjortis!Haha, bättre avslutning på dagen får man inte! Asballt!

Hmm?

Tjabba tjena hallå!
Tycker inte ni att olika ord låter konstigt? Liksom vad saker och ting heter.
Vem har egentligen kommit på alla dessa ord som ska vara vissa saker? Krångligt tycker jag.
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!


AAHAAAA, DET ÄR TISDAG VILKET BETYDER ATT DET ÄR KVÄLLEN DÅ ANDRA AVENYN VISAS PÅ SVT1.Det skulle heller inte vara fel med lite värme och glassighet!


Gekås - ett gult hus med många klipp!

  jag fattar allt och ingenting
Istället för att försöka plugga biologi satt jag framför datorn och skrev lite om Indien på engelska tills det var dags att möta upp min kära klasskamrat som förövrigt är fysiker i fysikklubben. Jag talar naturligtvis om Becca. Hon lämnade min matematikbok så att jag kunde gå hem och plugga. Så gjorde jag också, jag försöker plugga mer matematik än biologi eftersom jag har matematikprov på onsdag. Matematik är viktigare än biologi i nuläget för mig.

Oj, det blir mycket pluggeri-snack i bloggen numera. Så är det, pluggeri är det man gör om dagarna. Lite tråkigt, men det ger förhoppningsvis en bra framtid. Hihi, snart ska jag hoppa i soffan och dricka äckligt men lindrande varmt vatten med halstablett i. & SJÄLVKLART SKA JAG SE PÅ ULLARED.


Det tar emot, vad är det?

Biologiboken är uppslagen, men jag kan verkligen inte läsa den. Öva in saker. Jag orkar inte, jag har inget intresse för det. Så jobbigt. Känns som om jag inte kan något av det, fast jag har kunnat det på lektionerna.
Detta kan naturligtvis bero på att jag är sjuk, men ändå. Jag har prov på torsdag. Jag måste kunna det.

öhöhöhöhöönönödfököldkföhlksdj,,mvb,mcvbdfjdfdfkjdfsdljöldsjöldssjjdfdklgkfkllkjfdlkjdflkjlfkman blir helt skruvad av allt, allt, allt...


glass ska man äta när man är sjuk

Lars Winnerbäck - Jag får liksom ingen ordning
Just nu lyssnar jag på den. Låten är bra & Lars är cool!

Åke&Roland sover. Jag har varit vaken sen lite över åtta, har knappt sovit något. Klarvaken är jag ändå även om jag somna fyra - halv fem imorse.
Snart ska jag väcka dom, sedan ska jag hem och bädda ner mig själv & ligga i samma position tills jag blir frisk igen. Jag svär, jäkla fanskap baciller!! 


sjuka baciller!

Snoret vill inte stanna kvar i näsan, hostan vill inte kvävas. Här sitter jag i Roland's säng lite halvt död.
Jag kan inte sova, jag vill inte sova. Just nu är jag rädd för att kvävas eller att jag ska hosta så att jag spyr. Så förfärligt är det.

Sover hos Roland inatt med. Åke också.


Uppstigning!!

Godförmiddag! Vi gick och la oss vid 05:00 något sådant och gick upp vid 11:45. Jag brukar aldrig sova så länge, otroligt!
Idag ska vi nog  dra in till Tranemo för att hänga lite. I vår balla by, i vår älskade emoby.


sent på natten, eller tidigt på morgonen..

Hejsan, vi är uppe än. Visst är vi coola?
Jag gillar att vara upp på nätterna då jag inte finner något intresse i att sova. Jag menar, sova i flera timmar? Haha, okej när jag ska till skolan brukar jag gå och lägga mig vid 22-00 tiden, ytterst sällan blir det senare.
Nattuggla som jag är får jag inte nog av Ugglor. Hysteri om af Ugglas och Uggla.
Med Uggla menar jag självaste Magnus Uggla! Vi har nästa likadant hår. Pinsamt.
Fast det är ganska galet ballt också.
Jag är Benganbooi, jag är valt mig själv. Jag ska regera mitt liv.Bratz the movie

Bratz the movie. Filmen var helt okej, men inte någon film man kan se om och om igen. Enligt mitt tycke.
Bratz, haha! Ballt.

Nu ska vi chilla fett med nice framför våra datorer!


uppdatering ifrån skogen!

Roland och Åke har precis börjat spela WOW. Dom är balla. Jag sitter är och lyssnar på Caroline Af Ugglas, läser lite bloggar och sitter bara och allmänt softar. En fredagskväll. Ska försöka få dom att se på film nu. Bratz the movie. Den verkar bra.


Hos Rolandbooi

Hejsan! Idag är det fredag den 13e. För mig är det vilken dag som helst, brukar inte ha otur. Har någon av er haft otur?
Just nu sitter jag hemma hos Roland och det har jag gjort ett tag. Jag och Åke ska sova här inatt. Eller ja, sitta vid datorn hela natten. Det är trevligt, vi har bunkrat upp med litervis med coca cola, godis och energidricka. Haha, mums!

Hoppas att er helg kommer rocka. Min kommer rocka på ett eller annat vis. Det vet jag.

det går över när man gifter sig.

Ont i kroppen, näsan, huvudet och är allmänt bara sisådära. 

Roland och jag slog i varandras huvud eftersom Roland tog tag i mig och jag föll bakåt, ner på golvet, eller ja på Roland. Åke tog förgivet att det är okej att sitta på människor, Åke?! Ingen mer skada iallafall.
Sedan på idrotten, jag, Åke och Roland var inte med. Vi hängde med vår klasskamrat till ett litet gym.
Vi, jag, Åke och Roland testade på olika saker. Det var kul. Vi är bäst på att gymma, sanning till 100%
Jag skulle testa en sak där man ligger ner och lyfter upp tyngde, ni vet? Hursomhelst så var det för tungt för mig så Åke och Roland skulle vara bussiga och ändra vikterna. Dom höll på att fixa, jag log där helt fridfullt tills dom hade fixat för mycket och järnstången trilla rakt ner på min näsa. Tack så mycket, tur att jag överlevde iallafall!
Knäppskallar. Usch och fy.
Lite ömhet skadar inte.


pluggeri lönar la sig

Massa pluggeri och hysteriska utbrott när man inte förstår. Ja, det var min eftermiddag.
Med massa pluggeri menar jag att jag har läst idrottsprovlappen 2 gånger, försöker bonka in kunskapen i min hjärna, läst 2 sidor i biologiboken, klottrat i hela boken av vrede, svärord och boken flög åt helvete,  inget mer.  Egentligen borde det vara med, men jag har faktiskt hjälpt mamma med diverse saker. Ren tacksamhet. Jag bor här, jag måste också hjälpa till.

Jag ska plugga mer, denna veckan och nästa vecka är rena pluggeridagar.
Iallafall 2-3-4 dagar, något sådant.

På fredag har jag idrottsprov.
Nästa vecka väntar biologiprov - Arv och sådant.
(Lite krångligt)
Matteprov - Geometri
Syslöjdsprov?! - materiallära

Som ni ser, EN MASSA PLUGGERILALADAGAR. JAG SKA LYCKAS, JAG ÄR BRA!


Get a lifeLåten, oh gud! Den är så suverän och jag gillar den bara mer och mer ju fler gånger jag lyssnar på den.
Seriöst, jag finner nästan inga ord. Okej, det gör jag. GALET SUVERÄNT!


5 dagar i skolan som gäller för många

Söndag, det är kväll. Sen kväll.
Helgen är slut, det är slut på frihet och ledighet. Imorgon är det en ny vecka, nya möjligheter.
Denna kommande veckan ska jag ge järnet i både det ena och det andra. Så är det bara.

Sovgott alla söta! Godnatt.


förväntansfullLedighet i sikte

5 dagar av tidigt uppstigande, timmar vid skolbänken, sida ut och sida in i matteboken..
Dagen är äntligen här, den man har väntat på hela veckan. Fredag. Frihet och ledighet, så skönt.

Jag hoppas att er helg kommer rocka!
Min kommer det iallafall.
Rocka lugnt.


ett steg närmare målet

JAG SKA RYCKA DINA VINGAR, BÅDA TVå. LILLA FLUGA, JAG ÄR INTE RÄDD FÖR DIG.
det börjar gå framåt, att hitta självförtroendet/självkänslan.
SUVERÄNT, MEGANICE!
bara man ger det lite tid


Förövrigt har jag haft en sjukasnice dag.
Jag ska sluta dagen när det känns som bäst, duscha, lägga mig och läsa.
drömma om Af ugglas.
the best
GODNATT!


I skolan

Jag sitter i skolan, medans dom andra är i simhallen och har bad. Jag orkade inte vara med, höhö.
Håret blir lockigt, blött och blabla..
Ska åka till Borås efter skolan med Åkebooi och Rolandbooi. Det ska bli skitnice!


Senior & JuniorDenna låten har jag lyssnat på och musikvideon har jag kollat på många gånger dom senaste 2 dagarna!
Videon är helt galet grym. Titta på den och säg vad ni tycker!

Förövrigt så är biljetterna beställda till af Ugglas, den 28/11. Det blir jag och pappa som åker, då han är den enda villiga att hänga med. Han tycker hon är bra, tjoho!

RSS 2.0