sing for me

När jag har sett Andreas Johnson medverka i Melodifestivalen, har jag alltid tyckt att han har sköna låtar! Men det har inte blivit mer än så. Liksom att jag har lyssnat på honom efter hans medverkan eller hur jag ska beskriva det...

Nu efter att jag har sett honom på Rix FM festivalen i Göteborg, har Andreas Johnsons sköna melodier spelats om och om igen. Vilket goding han är! Han ska jag definitivt se igen. Hela kroppen gungar när man lyssnar på honom.

PS. Mitt saliv tog slut när jag såg en av Sveriges snyggaste män. Nicke Borg! Jag dreglade så mycket. DS.


lite mer sommar
underbart är kort


mitt hjärta är dittHör och häpna!


kapten blodsvält jocke med kniven och såntDet kändes som om jag hade blivit övergiven av piraterna. Att jag satt där ensam och väntade på hjälp, av världens starkaste tjej. Pippi Långstrump, förstås.


när vi kommit hem

Åh, det är första gången jag hör Rolf Wikström! Vilken fin stämma han har.
Rolf och Caroline är en perfekt blandning, hör bara på låten ovan.


tiden som försvann


skakar av mig lite mer

Okej, jag har jättetråkigt och är hur pigg som helst! Min blogglust är enorm, men jag har ingen fantasi eller något sånt. Jag kan inte hantera mina fingrar nu, som flödar fritt över tangenterna. Därför tänkte jag berätta om min, ganska vardagliga dag, idag eller nej. Jag ångrade mig.

Det har inte hänt något speciellt idag, som är värt att berätta. Jag har bara slöat omkring, gjort ett besök på ICAs dryckavdelning, tittat på turister och av någon konstig anledning hamnat i Tranemosjön. För andra dagen i rad dessutom!

Nu har jag berättat om min dag. Tack för mig!


skakar av mig rastlösheten
Imorgon flyr jag landet, eller åtminstone Tranemo. Jag ska andas lite frisk havsluft i några dagar. Det kommer förmodligen bli en fröjd för hjärtat och själen (eller vad man nu säger) att byta miljö för ett tag.

Samhället har inget att ge längre, vilket märks speciellt nu på sommaren. Samma tråkiga gator,  som jag har gått på i många många år med mina, i nuläget smutsiga sommarfötter.

Jag har inget att göra, jag behöver verkligen ny energi! Jag vill se Caroline live, hon sprudlar energi. När jag sitter där, i konsertsalen/hallen/eller vad det heter, kan jag känna hennes stolthet, energi och glädje från scenen där hon står och sjunger ut sina känslor.

Äsch, jag får väl nöja mig med Eric Saade imorgon. Han kanske kan ge mig ny energi, om inte den friska havsluften gör det, men det tror jag nog. Alltså att havsluften ger mig ny energi.

På återseende!


glugg
Pernilla Andersson är så fin! Jag vill ha en glugg. Jag brukar sitta och trycka in papper mellan mina framtänder, i hopp om att få en liten glugg, men det går inte!

Det är härligt, men samtidigt synd att jag åker ner till Halmstad på torsdag. För på söndag gästar bland annat Pernilla och Dregen Allsång i Gränna hamn!

Men jag får se det positivt. Pernilla kommer till Liseberg den 17/9. Då kommer jag vara där. Utan tvekan!


inte över

Sista sommarmånaden är här! Det känns lite trist. Sommaren är så härlig, så jag vill ha sommar året om. Samtidigt är det bra att tiden går. Man blir äldre, får nya erfarenheter, ja man kommer någonstans här i livet.

Nu ska jag inte sitta här och tro att sommaren är över. För det är den inte. Jag har 18 dagar sommarlov kvar! Tjoho!


RSS 2.0