Olle LjungströmJag får rysningar. Han är såååå bra!


sover

Åtta år tillsammans.
Ett år långt ifrån varandra, men ändå så nära.


ingen färg


flödar ändå

En inställd matematiklektion var precis vad jag behövde denna snuviga fredag! Det är minst sagt jobbigt med långdragna förkylningar. Härligheten flödar ändå, det är ju helg!

Igår var jag på Bokmässan för första men inte sista gången. Det var roligare än vad jag hade förväntat mig! Så mycket inspiration, så jag höll på att explodera. Åh, jag vill skriva en bok. Skriva krönikor. Göra repotage. Sitta på en redaktion. Åh, vad jag längtar! 
 Jag såg en del bekanta ansikten också. Rickard Sjöberg, Kikki Danielsson, Lasse Kronér, Carlos Rojas, Pernilla Wahlgren och Björn Ranelid.

Förresten, jag fick en gratis bok också, "Med andan i halsen" heter den. Det är olika reflektioner över innovationsanda, ingenjörkonst och industrikultur. Jag vet inte vad orden betyder, men det jag vill komma till är...en som gav sin reflektion till boken var ingen mindre än Caroline af Ugglas! Wow, superkul verkligen!tråkigt tråkigt och tråkigt

Det är ganska tråkigt att det regnar stup i kvarten, likaså är det att jag har många sidor som väntar på att bli räknade i matteboken. Jag orkar verkligen inte det! Det är inte så lockande att sätta sig framför en mattebok när man har gått cirkus 8 timmar i skolan. Hemarbete borde förbjudas! Men ja, jag ska försöka bli bättre kompis med matteboken! Ingenting är omöjligt..men lite mindre möjligt.

Det är mindre tråkigt att det är onsdag idag! Jag vill ha helg nuuuuuu! NU ALLTSÅ! De sista dagarna i skolan kommer förmodligen susa förbi. Imorgon har jag en lektion, sen på eftermiddagen ska jag till Bokmässan och helt plötsligt är det fredag!


fiskarna i havet


bror är bäst

MIN BROR ÄR BÄST <33


bo på zoo
MARTINA


regnet som faller ner

Vädret är minst sagt deprimerande, men det gör inte. Det är onsdag och jag har text hela dagen! Kreativiteten flödar och allt är väldigt bra! Jag älskar tisdagar och onsdagar, bara för att vi har inriktningsvalen de dagarna! Resten av veckan är som en enda lång hopplöshet.....haha.


baciller

Hösten är kommen och jag har redan börjat räkna ner dagarna till nästa sommarlov. Nja, riktigt så farligt är det inte att sommaren är över, men nästan!

Snart ska jag landa i min säng efter en intensiv dag, till skillnad från de senaste åren (känns som om jag har varit hemma i flera år) då jag har degat hemma med förkyldning, lunginflammation och sånt farligt. Idag har jag bland annat hunnit kolla på två repriser. Den ena var Gäster med gester, där Caroline af Ugglas medverkade och den andra var Tack för musik, där Orup gästade!

Nu ska jag som sagt landa i sängen. Imorgon ska jag till skolan, har inte varit där på hela veckan. Det blir en lång dag imorgon, men jag kan inte låta bli att längta!


RSS 2.0