vill se din energi

Skapar inlägg efter inlägg. Skriver ord efter ord. Meningslösa ord. Jag vill se Caroline af Ugglas energi sprida sig i en lokal full av fans. Det var inte meningslöst, men förmodligen var meningen till de orden långt borta. Ser inte ut som om hon ska ha en konsert nära mig på ett tag. Min Caroline. Vad fan.


andas genom mig, Göteborg

På lördag ska jag andas Håkan. Jag ska andas Göteborg med min Viktoria.


hela världen

Okej, jag är uttråkad. Något så förbaskat. Känns som om hela världen har rasat, just för min tråkighet. Vad ska jag göra? Jag vill ut. Göra kaos på gator och torg. Skratta. Leva. Vara spontan. Bara vara.

Imorgon är det min sista arbetsdag. Efter det ska jag leva som fan. Jag gör det nu också och det är jäkligt roligt, men just nu har hela världen rasat för min tråkighet.


sommaren kommer

Kompisar, ikväll blev det sommar i Borås!

De fartfyllda torsdagarna i Borås startade idag, med September. Inte månaden, utan artisten. Det hade varit lite knasigt om sommaren startade med månaden september. Jag längtar till Orup. 21 juli befinner jag mig i Borås.
Sen kan jag faktiskt nämna att jag är sugen på att se Veronica Maggio, som också gästar Borås.

Det jag egentligen ville komma till..
I takt med gröt-tallrikar och kaffesörplande läste jag i BT (Borås Tidning, ganska logiskt) idag om just T-kvällarna. De hade gjort en summering av premiärdagarna de senaste åren, rent vädermässigt. Jag fick syn på ett bekant namn. Caroline af Ugglas. Premiärartisten 2009. Några regnskurar föll över Borås. För att Caroline sjöng så vackert, säkerligen.

Hur kunde jag missa en sån underbar kväll? Jag fattar inte. Kollade tillbaka i min blogg just nu. Första gången jag såg Caroline af Ugglas live var den 28 november 2009. På Folkan i Borås. Jag upptäckte henne i melodifestivalen 2009... ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
Det här får bli ett olöst mysterium.


en kombination av sött och varmt

Jordgubbar i sig är inte så speciella, men när de röda söta gubbarna blandas med härliga varma känslor om sommaren blir de jäkligt speciella. Fan, jag älskar kombinationen jordgubbar och sommar!


en utmaning i värmen

Jag är inne på min sista arbetsvecka! Det känns både gött och lite tråkigt. Fast mest gött, vad jag känner nu i alla fall. Lite keligt att vädret är på topp just när jag arbetar och går ner lagom till jag slutat för dagen. Skämtar med det sista. Det är så varmt, så att det blir en svår utmaning att sova..


en doft av havet


fin brudHerr snubblar man-tatuering kanske?

ensamhet

Oj, vet ni vad jag kom på? Jag har inte satt i mina piercingar efter dagens jobb! Nu när jag tänker på det känns det lite tomt, lite naket sådär. Funderar på att sätta i de nu, fast egentligen är det ingen idé. De ska ändå av imorgon. Jag kanske ska låta hålen växa igen..eller nej. Fan. Naket!kreativiteten flödar

Jag följer Lienes blogg varje dag. För ett tag sedan öppnade hon en webbshop med smycken, som hon har gjort själv! Det finns mycket snyggt att fynda där!

Nu har kaffehörnan en tävling där man kan vinna en dubbelring från L'S smycken. Jag är definitivt med. Om jag inte vinner, så kommer jag beställa något från hennes webbshop. Om jag vinner, så kommer jag ändå göra det!


märkt för livet

Jag vill tatuera mig. Jag vill märka mig för livet med något speciellt. Något som sticker ut.
Jag funderar på att göra stjärnor på foten, bara för att det är snyggt. Sen kan jag slänga in någon betydelse för det. Tatueringar måste på något sätt ha en betydelse.Sen funderar jag på en annan tatuering som vore ganska ball att ha. Antingen Caroline af Ugglas face. Fast i och för sig, nej. Men hennes autograf? Vore inte det lite fränt..? Caroline betyder ju lite för mig, om man säger så. Jo fan, jag ska nog skaffa hennes autograf! Kanske skriver hon den på armen och jag sparar den till jag får tillgång till en tatuerare (hahahahhaha), eller så har jag ju fyra autografer här hemma...


en måndag

Det är måndag och dagens arbetstimmar är ett minne blott. Dessie har släppt sin låt som ligger i "Martina-toppen" tillsammans med Peters Sture P. Kissies låt är också bra, men inte lika lyssnad av mig.

Ikväll börjar Lotta på liseberg och en av kvällens gäster är ingen mindre än Orup! Det är klart att jag måste titta på det, Orup är bra. Inte nog med det, nu ska jag till ICA och köpa coca cola.

Det är en ganska bra måndag, faktiskt!


pratar till erOch så kan ni titta på min första och enda videoblogg som är cirka två år gammal.


allt ljus på migMedan jag läser Hjälp, vem är jag! kan ni lyssna på Bo Kaspers Orkester. De är nästan lika bra som Caroline af Ugglas!


jag och min stjärna

Jag sitter och googlar på mig och Caroline af Ugglas. Det gör jag bara för att det är så roligt. Det kommer fram flera bilder på mig. På Caroline af Ugglas också, naturligtvis.

Hon är så jäkla bra, Caroline! Funderar faktiskt på att börja om på nytt. Alltså börja läsa hennes bok igen. Jag är inte trött, men jag måste snart sova. Jag ska upp tidigt imorgon och det lockar mig inte alls. Vill ha sommarlov nu. På riktigt!Denna bilden bland annat hittade jag.


smakar på ett regn...

..som faller ner.

En låt av Per Gessle. Något som inte stämmer in på mig. Jag har inte smakat på ett regn idag. Jag har snarare sett regnet slå mot fönstret. Jag har inte varit ute på hela dagen. Vilket jag njöt av. Det är ett rent helvete ute. Jag hatar regn. Just nu i alla fall. Fast det är bra att det regnar nu när jag jobbar! Sen när jag är ledig resten av sommaren får solen steka asfalten, så att den blir varm som en kokplatta.


perfektion existerar inte

Jag har bytt header nu. Den blev inte snygg, men den duger. Ingen är perfekt.  Ingen header är perfekt. En perfekt header existerar inte och så vidare. Huvudsaken i min header är att Caroline af Ugglas finns med.


följ

Följ min blogg med Bloglovin

start

Nu är sommaren igång på riktigt och det känns väldigt bra. Jag har glömt bort hur det känns när man har sommarlov, det var länge sedan sist. Imorgon börjar jag sommarjobba och det känns det också. Jag vill så gärna vara uppe hela natten och sova till jag vaknar men min klocka väcker mig vid halv sju imorgon. Åh. Så jobbigt, men det är nog värt det. Vi får se.


när kommer slutet

Även om vi inte tänker på det så finns slutet där.
Någonstans i den obekanta framtiden.
Allt har ett slut, även om man inte vill nå slutet. Det finns alltid där, nära oss. Slutet.. Det är av slutet vi får minnen som man vi kan glädjas eller sörja över. Titta tillbaka till. Le. Gråta en skvätt lycka eller sorg. Det finns ett slut i allt man göra. Allt man har gjort i sina dar. Ja, vi lever till slutet tar oss.

Det låter som om jag har tagit studenten eller något. Jag önskar att jag var en nybakad student, men den önskningen får jag önska mig i alla fall ett år till. För om två år tar jag studenten. Idag har jag bara fått lite sommarledighet. Det är nästan lika bra som att ta studenten tror jag. Som sagt, JAG HAR SOMMARLOV! Slutet är nått av mitt första läsår på gymnasiet!några veckor med sol

Åh, imorgon får jag ett välförtjänt sommarlov! Det är underbart att känna att man har gett 97% i skolan. Då vet man att man kan njuta till 110% av sommaren.


99 tråkiga

1. Tre namn jag lyssnar till: Martina, Martina och Ina.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Att jag är smart och lat.

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
 Att jag är för lat ibland och drar ut på saker och ting.

4. Detta är jag rädd för
: Att förlora någon som står mig nära. Att bli vuxen.

5. Tre saker jag vill ha varje dag: Sovmorgon, Coca cola och ja en framtid.

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Man kan allt, bara man vill.

7. Detta tycker jag om att göra: Leva.

8. Detta vill jag göra just nu: Bada.

9. Bästa känslan:
Lycka och glädje.

10. Värsta känslan: Sorg och den känslan innan man ska spy.

12. Är jag kär just nu? Jag är alltid kär i livet.

13. Jag vill gifta mig: Nej.

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Skriva en självbiografi.

15. Min käraste ägodel: Kameran.

16. Något jag vill ha i present: Typ asmycket pengar.

17. Detta har jag på mig just nu: Slapp-kläder.

18. Favoritkläder: Coola kläder.

19. Favoritdjur: Tzatziki och Ringo Berra.

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Svenska goa låtar.

21. Favoritlåt just nu: Dumpa mig - Veronica Maggio

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Jag har snart sommarlov, men jag tyckte om mediekunskap och svenska. Tyckte..tycker. Men kommer inte ha mediekunskap mer.

23. Stjärntecken: Fisk.

24. En bok jag älskar:
Hjälp, vem är jag? Caroline af Ugglas och UKON. Bara inte du - Katarina von Bredow. Huliganen - bla bla Hofmelh eller nåt.

25. En film jag älskar: Åh, Wallander och Beck-filmerna.

26. Tv-program jag gillar:
Bonde söker fru, Halv åtta hos mig och sånt.

27. Favoritdoft: Nyklippt gräsmatta och blöt asfalt.

28. Detta äter jag gärna: Stekta eller råa championer.

29. Dricker helst: Coca cola.

30. Favoritgodis: Djungelvrål.

31. Hit vill jag gärna åka på semester: Polen. New York. London.

32. Färg på mina ögon: Grön/gula.

33. Min längd: Typ, vet inte.

34. Jag tror på: Mig själv.

35. Jag spelar: Ibland tv-spel.

36. Person jag beundrar: Caroline af Ugglas.

37. Så här bor jag: Med min familj.

38. ??: Frågetecken frågetecken.

39. Det här tänder mig: Tatueringar och piercingar.

40. Det här gör mig avtänd: Ofräschet.

41. Favoritfärg: Svart och orange.

42. Favoritcitat: Lev livet som om det vore den sista.

43. En hemlighet jag vet:
Vet inte.

44. Bästa present jag fått: Vet inte. Men julklapp, Caroline af Ugglas-biljett.

45. Senast köpta skiva:
Det var ett tag sedan sista, men Vad var det jag sa - Caroline af Ugglas.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina armar. Kul kul.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Äsch.

48. Udda förmåga/egenskap: Har en förmåga att få saker ogjorda.

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Tzatziki.

50. Vad lyssnar du på just nu?: TV'n

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Varit på en jättedryg skoldag och dragit en vända på stan med Freja.

52. Var är dina föräldrar födda?:
I Sverige.

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: Inget.

54. Vilken är din favoritrestaurang? Donken.

55. När badade du i en pool senast?: Í Båstad, på Marlenbadet. I fredags.

56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Yes.

57. Hur många barn vill du ha?: Inga.

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Vet inte.

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: För sent.

60. Vad har du för TV-kanaler?: Bra kanaler.

61. Har du åkt moped någon gång?: Ja.

62. Har du busringt någon gång?: Askul är det ju, så ja.

63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej.

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump : Onödigt.

66. Har du en egen trädgård? Ingen egen.

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Va?

68. Kan du alla orden i nationalsången?: Nej. Brukar inte sjunga den så ofta.

69. Badkar eller duschkabin? Dusch.

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: Den bästa sommaren.

71. Favoritpizza?: Vanlig pizza.

72. Chips eller popcorn?: Popcorn.

73. Vilken färg på läppstift använder du?: Ingen färg.

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Nej, hehe.

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Ja, Miss Sweden. Haha, nej.

76. Apelsin- eller äppeljuice?: Apelsin.

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?:
Freja. Vi åt glass.

78. Favoritchoklad?:
Marabou.

79. När röstade du senast?:
Va?

80. När åt du en hemodlad tomat sist?: Aldrig.

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Nej, jag är dålig.

82. Är du bra på matlagning? Enligt mig själv, ja.

83. Klarar du att tanka själv?: Nej.

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV? : Nej.

85. Pepsi eller Coca Cola?: Coca cola!

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nej, inte än.

87. Vad var det senaste du handlade?:
Coca cola.

88. Har du kräkts offentligt? Vadå på stan? Ute i skogen? Bland folk?

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?:
Miljonär, såklart.

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Man kan gå tillbaka en gång till!

91. Har du ringt något betalnummer?: Betalnummer? Vad menas med det?

92. Kan man vara vän med sitt ex?: Nej, det kan man inte såklart! Skojar.

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Doktorn, säkert.

94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Långt svart hår. Tur att inte IQ'n sitter i hårfärgen..

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Vet inte.

96. Vad har du i din väska?: Lite för mycket saker.

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?: Klappar Tzatziki, retar min bror.

98. Vad är du tacksam för idag?: Att skoldagen tog slut, till slut..

99. Var hittade du den här listan?: På en blogg, som jag råkade komma in på.


bilder från dåMin fina mamma är stolt fotograf till The Poddels-bilderna.

sista

Sista skolveckan har dragit igång innan ett välförtjänt sommarlov med jobb och härligheter kommer. Det ska bli underbart med ledighet, det var så länge sedan sist jag hade sommarlov. Jag har bara en måste-sak att göra idag, och det är ett vad ska man kalla det? Bedömning av mitt projektarbete. Jag ska träffa lärarna vid 14.15. Alla har fått olika tider på dygnet och jag hade turen vid min sida. Alltså att jag fick en fet sovmorgon!

När jag var vid Sveriges längsta sandstrand hade jag tur med vädret. Strålande solsken och varmt vatten. Laholmsfestivalen var då också. Det var jättebra artister som kom dit, men jag hade bara tid till att se The Poddels. Det var fritt inträde också. Så jäkla bra alltså. Förutom The Poddels gästade bland annat Daniel Adams-Ray och Emil Jensen festivalen. Tänk om vi kunde ha en sån festival i Tranemo...

 


färglös natur
dumpa migJag har börjat gilla Veronica Maggio. Vilken grym brud alltså!


RSS 2.0