dagen efter

Det är dagen efter den stora dagen och allt känns fantastiskt. Det är den galna "dagen efter känslan" som härjar inom mig. Det är något speciellt som händer dagen efter den stora dagen, alltså.

Igår såg jag Caroline af Ugglas på Åhaga. Jag hade fjärilar i magen och mina förväntningar var stora. Man ska inte ha så stora förväntningar, för då blir man oftast besviken efteråt. Konserten var bra, men inte så bra som jag hade hoppats på. Jag har visserligen sett henne tre gånger tidigare, så jag kanske hade tröttnat, eller nej. Jag tröttnar aldrig på Caroline.

Åhaga var nästan fullsatt med olika sorters människor. Gamla, unga och medelålders. Jag satt jämte en medelålders-man och han verkade vara en riktigt fantast. Jämte han satt hans galna kompis. Han diggade med och klappade händerna mot hans knä och när det var gitarrsolo så spelade han på sin luftgitarr. Vilka fina människor det finns. Efter konsertens slut satt de kvar. Orden fyller inte upp roligheten. Det var mycket roligare i verkligheten.

Efteråt fick man gå fram och hälsa på Caroline och så vidare. Självklart gick jag fram. Jag hade planerat i förväg att ge henne en bild på oss två. Jag och Caroline, alltså. På baksidan hade jag skrivit "Du är världens bästa Caroline af Ugglas! Dina låtar ligger mig varmt om hjärtat. Från ditt trogna fan Martina" Jag ångrade att jag inte skrev mitt efternamn också. Jag gav henne korten i alla fall och hon tackade så hjärtligt. Hon frågade även när det var taget. Det var tagit från Liseberg. Hon sa - när det regnade så. Ja, det var det. Hon sa även att jag var snäll. Åh. Jag fick hennes autograf och en bild på oss två. Nästa gång så måste jag fråga efter Heinz autograf också. Han sjunger något så fantastiskt fint.

Caroline af Ugglas är bäst. Hon lyser upp mina dagar när de är trista och grå. Det är sjukt hur en människa kan skriva så berörande texter. Hon är grym! Hela hennes glädje smittar av sig. Ur hennes mun kommer kloka ord. "Jag har orken, men problemet är att jag blir så anfådd". Ååååååh, Caroline. Min idol och förebild.

KAN NI TÄNKA ER, JAG HAR BYTT ORD MED CAROLINE AF UGGLAG OCH KRAMAT HENNE!!!!

åååååh, ser ni Heinz?Det är ju kul att Caroline blundar...


LiseeeeebergFalkenbergFörsta gånge jag såg henne vågade jag inte fråga efter en bild tillsammans..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0